Till sidans huvudinnehåll
Text: Välkommen, vi har fossilfria elavtal som passar dig

Elavtal Västerås

Bor du i Västerås, men är inte elhandelskund hos oss idag? I så fall har vi ett bra erbjudande till dig på fossilfri el från ett lokalt elbolag i Mälardalen. Som ny kund hos oss bjuder vi dessutom dig som bor i Västerås på en välkomstrabatt!

Erbjudande på elavtal

Ange rabattkoden NYKUND så bjuder vi på den fasta avgiften i 6 månader oavsett vilket elavtal du väljer. Rabatten gäller för dig som inte redan har ett elavtal hos oss.

Vi är ett elbolag med el för dig i Västerås

Som bosatt i Västerås tillhör du elområde 3 och det elnät som Mälarenergi Elnät AB äger. Vilket elnätsföretag du har går inte att välja själv, men däremot kan du välja helt fritt vilket elhandelsföretag du har. Här hittar du självklart både elavtal för företag och privatpersoner.

Det går inte att välja vilket elnätsföretag du har, men när det gäller elhandelsföretag kan du välja helt fritt. Det är alltså upp till dig att välja om du tecknar ett elavtal hos oss eller något av alla andra elbolag i Sverige.

Läs på och se vilket elbolag som passar bäst för just dig. Om du väljer att teckna ett elavtal hos oss, får du alltid fossilfri el. Dessutom kan du välja Bra Miljöval-el, vilket innebär att elproduktionen uppfyller Naturskyddsföreningens miljökrav.

Olika elavtal för dig i Västerås

Du kan teckna ett elavtal hos oss oavsett vilken bostadsform du bor i och vart du bor. Här kan du bland annat teckna ett elavtal för lägenhetvilla och sommarhus. Vilket elavtal du väljer kan påverka priset mycket, framförallt om du bor i en villa vilket ofta har en högre elförbrukning till skillnad från lägenhet som ofta har en lägre elförbrukning.

Det finns två olika avtalsformer du kan välja mellan när du skaffar ett elavtal hos oss, rörligt eller fast elpris. Tecknar du ett elavtal med fast elpris innebär det en trygghet då du vet vad din elkostnad blir varje månad. Tecknar du istället ett elavtal med rörligt elpris, betyder det till skillnad från fast pris att priset påverkas av priserna på elmarknaden och ändras från månad till månad.