Till sidans huvudinnehåll
Text: Välkommen, vi har fossilfria elavtal som passar dig

Elavtal Örebro

Bor du i Örebro, men är inte elhandelskund hos oss idag? I så fall har vi ett bra erbjudande till dig på fossilfri el från ett lokalt elbolag i Mälardalen. Som ny kund hos oss får du som bor i Örebro dessutom en välkomstrabatt!

Erbjudande på elavtal

Ange rabattkoden NYKUND så bjuder vi på den fasta avgiften i 6 månader oavsett vilket elavtal du väljer. Rabatten gäller för dig som inte redan har ett elavtal hos oss.

Elbolag med el för dig i Örebro

Är du bosatt i Örebro tillhör du elområde 3 och det elnät som E.ON Energidistribution AB äger. Det går inte att välja vilket elnätsföretag du har, men när det gäller elhandelsföretag kan du välja helt fritt. Det är alltså upp till dig att välja om du tecknar ett elavtal hos oss eller något av alla andra elbolag i Sverige. Behöver du teckna ett elavtal för företag, kan du självklart även göra det hos oss.

Tecknar du ett elavtal hos oss får du alltid fossilfri el. Dessutom kan du välja till el med märkningen Bra Miljöval som innebär att elproduktionen uppfyller Naturskyddsföreningens miljökrav. 

Olika elavtal för dig i Örebro

Innan du skaffar ett elavtal måste du reda ut om du vill ha ett elavtal med fast elpris eller rörligt elpris. Med ett fast elavtal vet du vad din elkostnad blir varje månad eftersom priset inte påverkas av elmarknadens prisförändringar. Med rörligt elavtal varierar elkostnaden varje månad, eftersom det till skillnad från fast elavtal påverkas av priserna på elmarknaden.

Oavsett boendeform kan du skaffa ett elavtal hos oss. Vi har elavtal för bland annat lägenhetvilla och sommarhus. Var noggrann vid val av elavtal, så du får det elavtal som passar just din boendeform bäst. Ditt val av elavtal kan ha en stor påverkan på priset, inte minst i de bostäder som kräver större engergiförbrukning. Villa har oftast en högre elförbrukning medan lägenhet generellt sett har den lägsta elförbrukningen.