Till sidans huvudinnehåll
142/203 (visa lista)
Karta över Slagsta, Ärna, Måsta och Valhalla. Öppna bilden i ny flik för högupplöst karta.

Avstängning av värme och varmvatten i Slagsta, Ärna, Måsta och Valhalla den 26 maj

Just nu genomför vi förbättringar av fjärrvärmenätet i Eskilstuna. Det medför att vi behöver stänga av värme och varmvatten den 26 maj för dig som bor eller verkar i Slagsta med omnejd.

Vårt fjärrvärmenät är gammalt och vi behöver därför byta ut fjärrvärmerören. På så sätt skapar vi ett modernt och säkert fjärrvärmenät som ger få störningar och säkrare leveranser till våra kunder. Ett stort projekt har varit att förstärka och renovera de gamla ledningarna under E20. 

Fjärrvärmeavstäng den 26 maj kl 07.00 till den 27 maj kl 01.00

För att kunna koppla in de nya fjärrvärmerören måste vi tyvärr stänga av värme och varmvatten onsdagen den 26 maj kl 07.00 till den 27 maj kl 01.00 (Valhalladelen får fjärrvärmen tillbaka kl 18.00 den 26 maj). Kartan visar vilka områden som berörs, öppna bilden i en ny flik för att se en högupplöst karta. 

Under avstängningen har bostäder och fastigheter i berörda områden varken tillgång till värme eller varmvatten, bara kallvatten. 

Vi ber om överseende för detta avbrott.

Gå gärna in på vår driftsida, eem.se/driftinformation. Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta vår kundservice via e-post, kundservice@eem.se, eller telefon, 016-10 60 60, måndag till fredag dagtid.