Till sidans huvudinnehåll
51/202 (visa lista)

Eskilstuna Djurskyddsförening är årets förening 2022

För tredje året i rad delar vi ut utmärkelsen Årets förening inom samarbetet med vårt elavtal Eskilstuna-el. Denna gång går utmärkelsen och de 15 000 kronorna till Eskilstuna Djurskyddsförening - Kälby Katthem.

Motiveringen lyder: 

En förening som uthålligt och tålmodigt värnar och tar hand om dem som inte har någon egen röst. De gör oss stolta över sitt engagemang och synliga ambassadörskap för Eskilstuna-el.

-       -Vi i juryn är mycket stolta över att få dela ut priset till Eskilstuna Djurskyddsförening. En liten förening med stort engagemang för sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el och ett stort hjärta för dem som inte har någon egen röst, säger Ulrika Thorén, säljkoordinator och ansvarig för Eskilstuna-els ambassadörer.

 Eskilstuna Djurskyddsförening är en ideell förening som bildades 1941, då under namnet Eskilstunaortens Djurskyddsförening. Idag driver de Kälby Djurhem i Skogstorp. I Kälby, som är ett auktoriserat djurhem, tar de emot och omplacerar mellan 100 - 150 hemlösa katter årligen.

Fakta om utmärkelsen Årets förening

  • 2020 infördes utmärkelsen Årets förening inom vårt föreningssamarbete med Eskilstuna-el.
  • Omröstningen sker genom en öppen nominering där vem som helst får nominera sin favoritförening bland våra ambassadörer för elavtalet. Två finalister och en vinnare utses sedan av intern jury. Den vinnande föreningen får 15 000 kronor och även exponering i vår kundtinding, våra sociala kanaler och här på vår webb.
  • De kriterer finalisterna och vinnaren måste uppfylla är:
    - Föreningen har visat stort engagemang i sitt ambassadörskap för Eskilstuna-el.
    - Föreningen bidrar till föreningslivet i både stort och smått, vilket ger en positiv och hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer.