Vi är ditt lokala energibolag som bygger framtidens smarta lösningar – vi finns i din vardag.

Kom och träffa oss på fastighetsmässan Fastighet2022 den 19 maj på Elite Stadshotellet i Eskilstuna.

Mässan vänder sig till dig som är ägare av flerbostadshus, styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar och personer som arbetar aktivt med förvaltning och drift av flerbostadshus. Du som ska gå på mässan är varmt välkommen att besöka oss i vår monter kl. 17:00-20:00!

Här kan du ta del av det vi erbjuder dig som är besökare på Fastighet2022. Läs mer om våra olika produkter och tjänster eller hör av dig till oss om du har frågor. Vi ses på mässan!

Kvinna jobbar vid laptop

Serviceavtal fiber för BRF

Med ett serviceavtal för fiber får din bostadsrättsförening snabbt och enkelt hjälp om något krånglar med internetanslutningarna.

Man vid löpande band

Våra elavtal för företag

Vi skräddarsyr ett elavtal så det passar ditt företag och ert behov. Hos oss får du alltid en personlig kontakt som ger dig rådgivning och koll på läget.

Parkeringsplats för elbilsladdning

Ladda med oss

Vi erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner Mer, premiumlösningar för elbilsladdning. Givetvis sköter vi även installationen av din nya anläggning.

Man och kvinna vid kaffemaskin

Teckna serviceavtal för fjärrvärme

Även om en fjärrvärmecentral är driftsäker och lättskött, behöver den tittas till ibland. Försäkra din fjärrvärmecentral med vårt trygga serviceavtal!

Gröna avfallskärl i ett sorteringshus

Fastighetsnära insamling

Det finns olika sätt att sortera avfall i ett flerfamiljshus. Vi hjälper dig att hitta den bästa sorteringslösningen för just din fastighet.

Belysta fastigheter i sluttning

Fastighetsägarna MittNord

Du som är medlem i Fastighetsägarna MittNord får ta del av våra förmånsavtal. Vi erbjuder elavtal med ett av Sveriges bästa elpriser och ett förmånligt erbjudande för elbilsladdning.