Kvinna kastar förpackningar vid ett sorteringshus.

Fastighetsnära insamling - sortering i din fastighet

Vi erbjuder professionell hjälp med din fastighetsnära insamling. Vi levererar och hämtar kärl och ser till att avfallet tas om hand på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig

Att återvinna ska vara enkelt. Vi ger alla våra kunder hög kvalitet, trygghet och enkla relationer till ett bra pris. Vi förstår att det kan vara svårt att veta hur din fastighet ska ta hand om olika avfall och restprodukter, därför hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just dig. Genom att teckna ett avtal med oss kan du sänka dina kostnader och förenkla din hantering.

Vad är FNI?

FNI, fastighetsnära insamling, innebär att hushållsavfall, matavfall och förpackningar sorteras i olika kärl nära fastigheten. Vi levererar kärlen, hämtar det sorterade materialet och lämnar det till återvinning. Vi tillhandahåller även dekaler och sorteringsinformation att sätta upp i sorteringsrummet, samt sorteringsguider som du kan ge till dina boenden.

Beställ FNI idag

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information eller boka ett kostnadsfritt besök av en säljare, eller få en offert.

Varför du ska ha FNI 

Genom att erbjuda dina kunder sortering nära fastigheten spar du både tid och pengar. Det är högre avgifter på att lämna avfall till förbränning, än det är att lämna avfall till återvinning. Dessutom sparar du naturligtvis på vår miljö och bidrar till en bättre framtid.

Visste du att endast en tredjedel energi går åt vid återvinning av pappersförpackningar jämfört med nyproduktion, därför är det miljömässigt lönsamt att återvinna.

""

Verksamhetsavfall

Vi hjälper dig att ta hand om allt ditt verksamhetsavfall.

""

Hyr container och flak

Beställ en container eller storsäck av oss och bli enkelt av med ditt avfall.