Bil på grusväg

Paketlösning för elbilsladdning

Möjligheten att kunna ladda sin elbil när den står parkerad är en av de viktigaste förutsättningarna för att kunna ha elbil. Våra laddboxar passar alla elbilar och laddhybrider på marknaden och är speciellt anpassade för laddning i hemmet.

Välj laddstation efter behov

Våra laddstationer har hög driftsäkerhet, passar alla elbilar och laddhybrider och tillverkas av ledande leverantörer på marknaden. Självklart erbjuder vi en laddlösning som passar just ditt behov.

Vi hjälper dig hela vägen

Som helhetsleverantör hjälper vi dig med hela installationen - om du vill. Vi identifierar ditt laddningsbehov och hjälper till med allt från rådgivning, planering, till en installerad och driftsatt laddlösning. När din elbilsladdning sedan är igång, erbjuder vi laddhjälp dygnet runt hela veckan. 

Installera enligt dina önskemål

Vår behöriga elinstallatör säkerställer att laddningen sker utan risk för överbelastning av ditt befintliga elnät för hushållsel. Föredrar du din egen elinstallatör kan vi ge instruktioner för installation. Oavsett hur du vill ha det så hjälper vi dig.

 

Intresseanmälan

Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR

Ladda med Clever

Nu installerar vi laddstationer på en rad olika platser i och utanför stan tillsammans med vår samarbetspartner Clever. Det innebär att du kan ladda din elbil på ett smidigt sätt när du behöver det.